LPH Beweging

Nood aan vrijwilligers binnen uw organisatie? Stuur een mail naar info@lphbelgium.be.

Wanneer vele mensen zich met hart en ziel verenigen, creëer je automatisch een krachtig veld.

Via een lokale Love Peace Harmony Group, nemen we deel aan humanitaire gemeenschapsactiviteiten, inclusief het brengen van liefde, vrede en harmonie in meditatie centra, rusthuizen, begeleid wonen en zoveel meer.

We bieden een helpende hand op evenementen met als doel fondsen te helpen verwerven, die welbepaalde organisaties ondersteunen. We trachten een meerwaarde te betekenen door Love Peace Harmony CD’s en boeken te verdelen.

Binnen onze organisatie Love Peace Harmonie België helpen we jou toegewijd de weg naar je innerlijke zelf te leren kennen – een ziel op een wonderbaarlijke zielen reis.

Onze missie is om het pad te openen naar een gezonder en gelukkiger bestaan en om je te helpen bekrachtigen met diepere wijsheid en hedendaagse oefeningen – om zo een gelukkiger en gezonder leven te creëren voor jezelf en de anderen.

Ons team engageert zich d.m.v. vrijwilligerswerk om Liefde, Vrede en Harmony te brengen in gemeenschappen die er nood aan hebben. We hebben reeds samengewerkt met scholen, ziekenhuizen, rusthuizen en meer.

Ontdek Love Peace Harmony België – een curriculum voor het leven. Stuur vrijblijvend een mail naar info@lphbelgium.be.


Wil je graag op de hoogte te blijven van onze activiteiten?

Laat hier je emailadres achter.
Terug naar boven